Söndagasfika hos Abbe!
Söndagsfika hos Abbe!
Abbe vid fikabordet!I dag var vi bjudna på söndagsfika hos
Abbe! Vi blev bjudna på kaffe och smaskig kaka som Svenne(?) hade gjort- MUMS! Måste man tala om att man tog två bitar?

Hundarna var jätteduktiga och lekte riktigt fint. Ja inte Sally kanske hon börjar likna en tjurig liten tant som helst bara sitter och tittar på när de andra roar sig! Vera och Abbe hade det riktigt trevligt med varann i alla fall. Allt gick jättebra tills Abbe försökte sätta sig i mitt knä, för då visade lilla Vera med bestämdhet att min matte tar du INTE!


Bus i hallen...
Lite bus i hallen...Dagens nyhet var att Abbe ska få bli pappa nu i vårdagarna kanke t om till två valpkullar! Jättekul! Det kommer att bli stiliga valpar det!

Efter fikat gick vi husesyn  i familjens fina hus, vi har faktiskt hälsat på förut men då har vi bara varit i trädgården! Från balkongen på övervåningen hade de en jättefin utsikt över hela stan ( lite avundsjuk blir man )! Ser fram emot en pilsner där en ljummen sommarkväll!


Puss på Dig!
Puss på Dig- Abbemannen!Efter ett par timmar i trevligt sällskap med en massa nostalgiprat (hussarna har vuxit upp i samma del av stan), hundprat och med magarna fulla av gott fika så bröt vi upp och promenerade hem igen! Vera behöver mer koppelträning kunde vi konstatera!

TACK FÖR KAFFET!!!

Kommentarer
Postat av: Abbe

Hej tjejerna mina!
Va trevligt det var att Ni kom! Mysig Söndagsfika i "all enkelhet". Och visst skötte vi oss bra? Tre gårdshundar tillsammans inomhus!! = Ni FÅR komma fler gånger...
Abbe-mannen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback