Resan gick bra...

På väg
Äntligen på väg!


På fredagseftermiddagen så bar det iväg upp till Riala en liten by utanför Norrtälje. Vera trodde väl till en början att resan bara skulle vara sisådär en kvart eller så dvs åka till jobbet eller bågskyttebanan där de brukar leka, men när hon väl accepterat att det nog skulle bli längre än så då lade hon sig tillrätta bredvid Sally. Resan gick alltså jättebra trots 30 mil i bil!

Framme i Riala var det massor av snö, i alla fall jämfört med hemma hos oss! Eftersom det var mörkt när vi kom fram så fick de bara springa inne på tomten men det räckte ju gott och väl till att börja med....

Djupsnö
Vera i djup snö


Konstig boll
Konstig boll....


Mycket nosande
Mycket nosande...


Mycket snö
... och grävande...




Lördagen och söndagen tillbringades till största tiden utomhus. Vera trivdes som fisken i vattnet och ville helst av allt vara ute hela tiden. Roligast var det när husse och Sally följde med på promenad utanför tomten där ute på åker och äng där fanns det massor av kul att utforska! Skönt att komma hemifrån lite och skönt att det gick så bra med vovvarna på bortaplan. Det var ju första gången Vera var hemifrån överhuvudtaget... Sen var det skönt att bara ta det lite lugnt oxå!


Slapparhelg
Vi tog det lite lugnt oxå!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas resan gick bra hem oxå !!!
Kram Lotta

2006-11-05 @ 23:22:38
Postat av: Anonym

Jo tack resan hem gick lika bra den! Hundarna sov hela vägen, så vi behövde inte ens stanna...

Kram Söstra Di

2006-11-06 @ 08:05:20
Postat av: Abbe

Hej tjejer!
Skönt att ha Er hemma i Motala igen. Jag blir så orolig att ha er ute på vägarna.
Puss
Abbe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback