Vår nya kompis- fast bara på avstånd...


image425
Torpets lilla egna husdjur- Paddrik



Husse vill att vi ska visa vår nya "kamrat" på bloggen...

Häromdagen hittade han den här lilla krabaten i källargropen under köket i torpet! Han gick i väg med den en bit ut i skogen, matte e inte förtjust i såna här slemmiga varelser. Efter en stund så hörde de mig- Vera- skälla som bara den. Då hade Paddrik, passande namn på en padda va, kommit tillbaka in på tomten igen! Men då sa matte och husse AJ, AJ, AJ- inte leka med paddor!!!

Sally gjorde nämnligen det  en gång för några år sedan, dagen innan de skulle på en utlandsresa och hon skulle vara hos mormor och morfar en vecka. Hon blev sååå dålig, alldeles matt och tuggade fradga en lång stund efteråt. Paddor är nämnligen mycket giftiga- tänk på det!!!

Vi fick ringa veterinären och vi fick rådet att skölja hennes mun så gott det gick och om hon inte piggade på sig inom några timmar så skulle vi komma dit med henne. Nu behövde vi aldrig åka dit men det var några oroliga timmar innan vi visste hur det skulla arta sig, särskilt eftersom vi som sagt var skulle resa i väg dagen efter.

Så alla fyrbenta vänner: " Paddor får man inte leka med, bara skälla på!!!"



Kommentarer
Postat av: Loke

Oj det var ingen kul leksak, men den ser skoj ut, får se om jag kommer ihåg varningen. Tassar Loke

2007-07-03 @ 15:34:31
Postat av: Anki och Rut

Alltid roligt att läsa och titta i er blogg. Fina bilder och mycket äventyr. Vad härligt med ert sommar torp.....Ha en skön sommar

Postat av: Lisa

hehe vilket husdjur..

2007-07-06 @ 12:02:22
URL: http://www.lizaloop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback