Sportlov...Mysa framför brasan...
Mysa framför brasan...


Här i Motala är det sportlov denna vecka. För Veras skull blir det tråkigt nog inga ansträngande sportlovsaktiviteter, hon har fått fortsatt förbud att anstränga sig för mycket. Idag var vi på återbesök hos veterinären eftersom det envisa haltandet som uppstår efter lite mer ansträngande övningar fortfande finns kvar. Den här gången fick hon oxå antiinflammatorisk ( heter det så?) medicin som vi ska ta i 10 dagar ifall det kanske är en inflammation nånstans i benet. Det tråkiga är ju att vi ser hur hon haltar på kvällarna men på dagen när hon är på veterinärkontroll så syns det inte! Men jag antar att han förstår att vi inte hittar på, så roligt e det ju inte att bara betala 300 kronor bara så där! Nästa gång blir det antagligen en röngtgenundersökning om det onda inte gått över. Hoppas, hoppas att det gör det!


Busa
Här visar de tänderna för varandra...
 
Tur att de har varandra att busa med i alla fall! Lite träning med bollen utanför på tomten går oxå bra, lite roligt måste man ju för farao få ha om man är en liten hundflicka!? Sen är det ju rätt skönt att siita framför brasan och mysa lite oxå!

Kommentarer
Postat av: Abbe

Hej Vera och Sally!
Tråkigt att du behövde få en gång till till doktorn. Nu får vi verkligen hoppas att linkndet försvinner. Vi ska hålla alla tassar här hos oss!! Kram och Puss
Abbe & Co

Postat av: Loke

För en gångs skull håller jag med Abbe. Syrran var rädd om dig. Tassar Loke

2007-02-20 @ 21:43:54
Postat av: Grytinge

Ja vi kan oxå bara hålla med och hålla tummarna .Men "meducinen" gör nog susen .
Här har en ny olycka hänt , Hugo har skadat sig och spräckt upp lilletån .Baahh !!!!
Fast han e tapper , sån tur va gick det inte att sy , utan de e ihop tejpat så gott det gick.
Vi tänker på er !!!! VARMA KRAMAR i kylan . Brrrr

2007-02-21 @ 12:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback