Vilken härlig dag!!!



image437




































Kunde inte välja bild...
Det fick bli collage i stället!!!


I går hade vi semesterns stora höjdpunkt! Dagen till ära var det strålande sol oxå!

Vi åkte till  Maderö, en liten ö i Stockholm skärgård, för att hälsa på Loke,Veras bror ( Sallys son) och hans husse Stig & matte Birgitta.

Eftersom Maderö är en ö utan broförbindelse eller med färja till fastlandet så fick Stig komma och hämta oss med båten! Det var spännande o lite läskigt att åka båt tyckte Vera så husse fick hålla henne hårt. Även lillmatte Ellen och hennes kompis Josefin njöt av båtturen! Vilken lycka sen oxå när det stod en hund på bryggan o tog emot! Inte vilken vovve som helst heller utan självaste brorsan!

Sen var det bus och lek i flera timmar syskonen emellan, medan vi andra mest pustade för att det var så varmt! De hade så roligt med varandra! Fast Vera blev ganska sur när Loke försökte ge oss andra lite pussar, han e minst lika pussgalen som Vera! Så visst verkar det som om han känner igen oss, Birgitta sa att han inte brukar vara så emot andra människor.

Maderö var otroligt vackert, vi gick på promenad den  "långa" rundan runt ön, större än så var den inte! Tur att vi tog den för Birgitta hittade lite kantareller som vi fick till lunch tillsammans med en god kycklinggryta och det var jättesmaskigt tycker jag! Vilket stort revir han har Loke! Jag förstår att han är lite sur nu när det finns en massa spännande sommargäster på ön som du gärna vill springa till men inte får utan måste vara bunden! Skönt när de åker hem och Du får springa fritt på din fina ö! Vilken tur att Vera kom å hälsade på för då hade du inte tid att rymma inte ens till Tessie, den lilla gårdisflickan en bit bort! Inte ville du väl lämna Vera och inte hade hon låtit dig springa i väg, i alla fall inte ensam?



image438
Flera härliga bilder från syskonmötet på Maderö...



Jaa- vilken härlig och lyckad dag det blev! Vilken tur att Loke hamnade på Maderö annars hade vi aldrig fått komma dit!

Jag hade som förslag att göra detta till en tradition att hälsa på våra kära vänner på Maderö varje sommar jag tyckte Stig o Birgitta sa att det var en bra idé. Jag hoppas verkligen att vi kan träffas där igen! Då kanske mamma Sally kan få följa med oxå, hon fick nämnligen inte göra det eftersom hon löper för tillfället och får inte träffa killar!


TACK KÄRA VÄNNER PÅ MADERÖ FÖR EN UNDERBART HÄRLIG & LYCKAD DAG!!!

Kommentarer
Postat av: Grytingeborna

Va kul att få se vad ni hade för er i lördags ! Ser jätte härligt ut !

2007-08-12 @ 21:57:33
Postat av: Loke

Ni är jättevälkomna när ni vill. Ring bara så kommer husse och hämtar. Jag längtar efter Vera det var så kul när hon var här. Sen sov jag som en stock i flera timmar. Tassar Loke

2007-08-12 @ 22:11:41
Postat av: Abbe-dabbe-doo

Hej tjejerna mina!
Så kul ni hade det hos LOKE, det var ett paradis det kan man se på bilderna. Skönt att ha er hemma i Motala igen. Vi hörs!
Abbe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback