Söndagsutflykt!!!

image361
         Vovvar i vitsippsbacke...


Dagens underbara väder gjorde att vi drog i väg på en liten söndagsutflykt med fikakorgen packad. Det blev en härlig promenad genom härliga blå- och vitsippsbackar. Åh vad fint det är ute nu! Är det inte nu när allting börjar spira som det är som allra bäst!?



image362
Hänger du med Vera?


Hundarna gillar att utforska nya tassemarker. Här fanns massor av spännade att göra... Krypa in under hus, kolla i ihåliga träd, gräva i backen och plumsa i vattnet. Ser ni att Vera är lite blöt på det översta kortet? Jag tror hon skulle utforska strandkanten och plötsligt så bar inte underlaget, så plötsligt stod där en blöt liten sötnos!



image363
Pippi Långstrump säger att det finns sockerdricka i såna här träd!


Fikat intogs i en vitsippsbacke med en härlig utsikt över en sjö. Husse och matte njöt i fulla drag av att bara få sitta still en stund. Men vilken hund bryr sig om det när allt runt omkring bara inbjuder till att springa runt och bara vara hund eller möjligtvis att få gräva lite istället tycker Sally. För det finns ingen hund som kan uppskatta en stunds grävning som hon!

Hoppas att ni alla fått lite sol på era bleka nosar!!!

Kommentarer
Postat av: papps

Sally hävdar bestämt ....det var en "musing" under husgrunden..så dè så :-)

2007-04-16 @ 09:48:19
Postat av: Grytingeborna

Vilka fina bilder !
Den översta ser ju inte ens riktig ut !
Ha det gott och krama Födelsedagsprinsessan !

2007-04-16 @ 12:12:30
Postat av: Christina W

Vilka härliga små hundar

Postat av: Loke

Hej visst är det härligt nu när allt börjar knoppas och blomma och marken blir mer grävvänlig. Vilken duktig fotgraf ni hade med er på eran utflykt. Tassar Loke

2007-04-17 @ 22:08:00
Postat av: AnCi

Tack Loke för att du gillar mina foton, men jag tror att det beror mest på att jag har så söta tjejer att ta kort på! Kramisar

2007-04-17 @ 22:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback