En spännande utflykt...

image344
Abbe visar ett av sina favvoställen...

I dag fick vi följa med Abbe och hans husse och matte på en spännade utflykt.  Vi åkte en liten bit med bilen för att sedan gå igenom skogen och en bit över åker och äng... Målet med promenaden var ett av Abbes favoritställen "det gamla ödetorpet".

Torpet såg ut att ha varit öde en längre tid men som om man bara lämnat det som det var och sen hade tiden stått stilla. Det kändes nästan lite kusligt att gå där... Dörren till torpet var öppen så vi vågade oss faktiskt in i torpet. Där inne var mest skräp men inne i ett skåp låg den här gamla skylten:


image345
Vi hittade denna skylt inne i torpet, kan dtta vara namnet på stället..?


Utanför torpet gjorde Peter detta läskiga fynd! Vi tror att det var ett kranium efter en räv! Sally och Vera tyckte liksom Abbe att stället var toppen! Här fanns massor med spännande dofter och massor med ställen att utforska. Hit åker vi nog tillbaka om vi vågar..?

image346
Ett rävkranium..?

Peter var för övrigt den mest populära av oss på denna utflykt eftersom det var han som hade med sig (påsk-) godis i fickan! Alla vovvar följde honom så snällt!

image347
Peter var en poppis kille...



Dagen avslutades med en kopp kaffe och en bulle i en solig blåsippsbacke, kan man ha en bättre avslutning på en spännade utflykt?

TACK ABBE; GUNILLA OCH SVENNE för att vi fick följa med till "Hultet"-  det var jättespännande!!!



image348
Kaffet smakade gott efter promenaden...



Kommentarer
Postat av: Grytingeborna

Oj va mycke fina bilder ni lagt ut ,
på fina hundar förstås .
Coola brudar i snusnäsdukar !!!
Påsk pussar !

2007-04-08 @ 19:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback