Det blev en helg på landet...

Tre sm? s?tisar
Ni får inte springa på mormors blommor! De går sönder!


Det blev en jätteskön helg på landet! Dagarna tillbringades till stor del utomhus eftersom vädrets makter var med oss och vi hade två dagar i härligt solsken!

Det blev mycket spring och gräv dessa dagar, sova kan man ju göra när man kommer hem! Vera strortrivdes! Hon ville upptäcka hela världen och hittade snart de små luckorna i morfars stängsel runt tomten. Där utanför fanns ju stora åkrar och ängar som man kunde springa på och kolla in i stället..

Det är skönt med lite miljöombyte och att få lite nya tassemarker att utforska. Det syns när dessa hundar hamnar i sin rätta miljö. Jag tror de är ämnade för ett liv på landet egentligen... Veras fot  " pallade inte riktigt för trycket " det blev nog lite för intensivt med all aktivitet! Men vi vet ju att bara hon får vila så går det över, men lite tråkigt är det...


Vira kollar in Vera
Hittar ni något där nere?


Lillkusinen tyckte det var spännade att se vad de tokiga motalahundarna hade för sig och undrade vad de letade efter när de grävde intensivt i deras slänt. Men där fick de i alla fall gräva, men när Sally kom till hennes sandlåda och började gräva där då var det stopp! Och självklart ska ju inga hundar vara i barnens sandlåda! Men lättgrävt var det tyckte Sally!


image336
Här var det lättgrävt tyckte Sally, men blev bortkörd av sandlådans lilla kakbagare...


Vi tackar alla i Uttersätra och Grytinge för den här gången, det har varit en mysig helg! Tasselitass & Tack till er alla!!!


Ps. "Djungeltrumman" hade nog gått för den katten som Vera skulle skrämma bort vågade sig knappt inte fram till huset den här helgen!

Kommentarer
Postat av: Loke

Hej mina sötnosar fint attt ni är hemma igen. Jag har också kommit hem skönt. Ska väl ut och fiska lite. Tassar Loke

2007-04-02 @ 18:22:52
Postat av: Anonym

Tack själva för att ni förärade oss ett besök !
Det var så mysigt !
Fina bilder på fina Ongar och Hondar !
Kram

2007-04-02 @ 21:56:05
Postat av: Selmas matte

Ser härligt ut. Lilla Selma har mest solat sig i helgen som gick, hon låg under sitt speciella plommonträd och gonade sig i solen, omgiven av sina skatter (stulna dojjor och gamla benknotor).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback