Postpaketet....



Undrar om man vågar ha Vera på kontoret mer?

Följande har hänt:

I dag kom Posten, som för övrigt har sina lokaler i samma hus som  maken och hundarna har sitt kontor, för att lämna ett paket. då frågar posttjejen om Peter inte saknat Vera under gårdagen. Vad menar du med det undrar han sen? Jo vi såg din lilla hund sitta utanför entrén i går så vi släppte in henne och hon sprang raskt uppför trapporna till er våning! OOOPS!

Husse kunde sedan dra sig till minnes att Vera inte varit närvarande under fikarasten i går men att han trott att hon legat på kontoret och vilat... Men han tyckte faktiskt att hon var lite kall om nosen när de möttes efter kaffet. Inte så konstigt så här i efterhand, hon hade ju varit ute och sprungit!

Nu undrar jag bara, vad hade hänt om ingen släppt in henne? Usch hemska tanke! Det är en stor parkeringsplats utanför... Vad hade hänt om Vera gått in på fel våning och kommit in i Postens lokaler? Kanske kunde hon ha hamnat i ett postpaket och hamnat någonstans i vårt avlånga land?


postpaket

Kommentarer
Postat av: papps

Jag hade frankerat henne med dubbelt porto...så hon hade nog inte kommit så långt...bus vera :-)
/Papps

2006-11-14 @ 21:21:24
Postat av: Anonym

Nämen Vera då!
,,,,och Sally förresten! Ska inte du vakta på din lilla dotter! Hmmmmm
Abbe

2006-11-15 @ 08:52:54
Postat av: Grytinge

Jesuses!!!!!!

2006-11-15 @ 19:44:50
Postat av: Jenny E

Har inte hört talas om detta! Var månne min lille älskling ute på äventyr idag också! det skulle nog aldrig Peter talat om... Heder och rosor åt postpersonalen
Hälsn Jenny & Robban

2006-11-16 @ 20:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback