Olycksfåglar...

Olycksfåglar...

De senaste dagarna har varit kantade av tråkigheter... De små liven är ju så nyfikna och snabba så man hinner ju inte ha koll på allt vad de har för sig, suck! De är en riktiga små olycksfåglar!

Lilly/ Vera har i alla fall klarat av ett humlestick med efterföljande kräkningar och frossa samt att antal rymningsförsök, matte har fått bra motion och ett par smärre hjärtattacker då Vera försvunnit in i häcken till grannen, eftersom hon kommit på hur man kryper under nätet i "hundgården". Nu har vi gjort en förstärkning av inhägnaden så att den blivit rymningssäker(?):)

Leia har blivit "förgiftad" av fläderbär, de såg ju så röda och goda ut! Så hon hade oxå en kväll med kräkningar och såg lite usel ut.

Loke har "peppar, peppar" klarat sig utan några större olyckor...

Nu vill jag ha lugn och ro och njuta av de här sista dagarna, sånt här tar på nerverna!  I morgon kommer Carina från kenneln och då är det dags för valpbesiktning och öronmärkning (aj, aj). Sen har vi bara fredagen på oss att mysa innan lördag- då den här  resan når sitt slut... Då ska Loke hem till sitt Maderö och Leia/Nellie hem till Flen...

Suck, suck mitt hjärta gråter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback